Sortida de calendari

25 abril 2010 per uectortosa

Són les 8:00h am , un grupet de quinze-setze persones al passeig de les bicicletes, per tal d’afrontar la temuda sortida d’excursió de la UEC Tortosa. La gent inquieta preguntant-se si podran aguantar el fort ritme que la gent de la UEC Tortosa  impossa en les seves excursions, i que solament un grup d’elegits poden seguir, seguint l’antiga tradició de la ciutat grega d’Esparta.
 
Un cop distribuits els vehícles, agafem carretera i manta, i cap a Fredes falta gent.  A les 9:15 h, comença l’excursió amb força inquietuds. Qui serà el primer en caure pel cansament o el dolor, a qui es menjarà la temuda lleona de la Sènia.

A l’inici de l’excursió podem sentir els primers crits de les bèsties que habiten últimament el Port. Com bons Espartans que som, ens posem en rotllana al mig de la pista per tal de defensar-nos d’aquestes bèsties motoritzades amb dos rodes que ronden en grupets per les pistes del Port. Al apropar-se, aquestes bèsties baixen el seu ritme i s’inquieten al veure una gorra groga fosforessen amb l’emblema de guerra característic de la UEC. Finalment les bèsties decideixen passar a prop de la rotllana, sense presentar guerra i aixecant el braç en senyal de salutació.

Passat aquest instant de por, continuem cap els objectius marcats.  Cauen el Mas de Trencaladres,  el Mas Blanc i la gent segueixen en peu i aguantant el fort ritme marcat per la típica bèstia de cap de grup, que sigui qui sigui, sempre acaba pujant el ritme. Una parada per descansa, una altra per veure aigua. Contimuem i aconseguim arriba a la Mola de la Serreta, el Tossal del Rei, Cantaperdius i finalment Fredes.

Unes 7 hores de caminar on malauradament no ha caigut ningú a terra fruit del fort ritme i el cansament. Això no pot ser, com a bons Espartans que volem ser!!!

By Cervesa a Fredes.

Fotos de Manolo “the Big”
Fotos de Jordi
Fotos de Lluís

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *