Fes-te soci

T’agrada la muntanya?, vols conèixer gent fent activitats a la muntanya i compartir experiències? Vine a fer-te soci de la UEC de Tortosa.

La nostra activitat és l’excursionisme en el sentit ampli de la paraula, les nostres seccions fan des de sortides senzilles fins a activitats d’alta muntanya.

Un cop sigueu membres de l’entitat podreu gaudir de tots els serveis que us ofereix, com ara, participar en totes les activitats que s’organitzen, llogar material, fer ús dels refugis que la UEC Agrupació té arreu de Catalunya a uns preus exclusius, consultar el fons bibliogràfic i documental, gaudir de descomptes en botigues especialitzades de muntanya, tenir un local on fer reunions i una sala amb projector a la disposició dels socis.

Beneficis dels nostres socis

Local on trobar-nos.
Rocòdrom
Boulder
Preus reduïts en les activitats
Biblioteca.
Préstec de material
Accés i ús del material col·lectiu de les diferents seccions
Accés a la tarja de Federat

Tots els socis UEC de Tortosa tindran preus especials als serveis i activitats, així com a totes les demés activitats de les entitats agrupades dins de la UEC Agrupació .

Ompli aquest formulari online per a poder ser soci de la UEC Tortosa.

A la Secretaria us informaran de l’entitat i la forma de fer-vos socis, federar-vos i qualsevol altre tema relacionat amb les activitats de l’entitat.

La quota de soci es 36€ i 18 per a menors de edat.