OBRIM EL ROCÒDROM!!

1 setembre 2020 per Neus Domingo

A partir d’avui el rocòdrom de la UEC torna a estar en funcionament!! Us esperem en moltes ganes!!

DEMÀ ÚLTIM DIA!!

28 juliol 2020 per Neus Domingo

Benvolguts socis i sòcies, Demà serà l’últim dia que la UEC Tortosa estarà oberta. Durant el mes d’agost, com sempre, romandrem tancats. Per qualsevol dubte o informació us podeu adreçar a: activitats@uectortosa.cat BON ESTIU A TOTS I TOTES!!! ENS VEIEM AL SETEMBRE!!!

COMUNICAT UEC TORTOSA

7 juliol 2020 per Neus Domingo

Us informem que demà la UEC Tortosa romandrà tancada. Qualsevol informació us podeu adreçar a: secretaria@uectortosa.cat! Disculpeu les molèsties i en veiem dimecres vinent dia 15 de juliol a partir de les 19h.

XXIV Fredes-Paüls cancel.lada

12 juny 2020 per Moises

Aquest any no ha pogut ser. El Covid-19 ha fet, que després de 24 anys celebrant la marxa nocturna més popular de la provincia de Tarragona, no puguéssim organitzar l’esdeveniment, ni ara, ni el que resta d’any. Però l’any que bé tornarem amb més ganes, per oferir una marxa nocturna tal com vos mereixeu. Perdoneu […]

Diumenge dia 14 de juny: SORTIDA REFUGI CARO UEC

11 juny 2020 per Neus Domingo

Aquest diumenge farem la primera sortida post-confinament, seguirem les mesures establertes pels diferents organismes. Hora: 9:00h. Lloc: Refugi Caro UEC. Aliments: Esmorzar. Durada: 3 – 4 hores.

TORNEM AL ROCÒDROM!!

8 juny 2020 per Neus Domingo

A partir d’aquest dimecres dia 10 de juny A LES 18h. tornem al rocòdrom! És necessari demanar cita prèvia al whatsapp del Rocòdrom! I també s’ha de signar el següent document per a poder accedir-hi! https://s.docworkspace.com/d/AD0z-VaS-ZNKg5WGvpOdFA US ESPEREM EN MOLTES GANES!!

COMUNICAT UEC TORTOSA

15 maig 2020 per Neus Domingo

Benvolguts socis, Aquest dimecres dia 13 de maig, la Junta de la UEC Tortosa es va reunir per tal d’acordar alguns aspectes i seguint les recomanacions de la FEEC: A partir del dimecres dia 20 de maig, la seu social de la UEC Tortosa obrirà als nostres socis en horari de 19h. a 21h., preferiblement […]