Protecció de dades

Continguts

Dades del responsable:

Denominació Social: UNIÓ EXCURSIONISTA DE CATALUNYA DE TORTOSA
Domicili Social: Llarg de Sant Vicent, 10 – 43500 – TORTOSA – TARRAGONA
CIF: G43084011
Telèfon: 977443271
e-Mail: inf@uectortosa.org
Plana Web: www.uectortosa.cat

L’informem que al emplenar qualsevol dels formularis de la plana web o bé al comprar cualsevol dels articles de la mateixa, les seves dades passaràn a formar part d’un tractament de dades del que Unió Excursionista de Catalunya de Tortosa és el responsable.

Finalitat del tractament:

Les seves dades seràn tractades amb les finalitats d’establir el contacte amb vosté per tal de suministrar informació sobre els diversos articles publicats. En el cas de realitzar una compra a la nostra secció inscripcions aquestes seràn tractades amb finalitats de facturació i comptabilitat.

Periode de conservació:

Les seves dades sols seràn conservades en el cas de facturació o d’inscripció a la entitat. En aquest cas i a efectes de complir amb la llei tributaria seràn donades de baixa un cop passats 6 anys del cessament de l’activitat.

Habilitació legal:

Estem autoritzats a tractar les seves dades pels següents motius: Compliment de la llei general tributaria, Consentiment del interessat.

Cessions de dades:

Les seves dades podrán ser cedides a terceres entitats directament relacionades amb el responsable i sempre per a poder prestar el servei sol·licitat.

Exercici de drets:

Vosté podrá exercitar els seus drets per mitja de correu electrònic a la següent adreça: inf@uectortoa.cat o bé per escrit a l’adreça social esmentada a la part superior. Per exercir els seus drets tindrà que presentar copia de document que acrediti la seva identitat. Al mateix temps l’informem que pot demanar ampara a l’Agencia Espanyola de Protecció de Dades.

Els drets que pot exercitar són els següents:

  • Dret a coneixer quines dades tractem
  • Dret a demanar la seva supressió o cancel·lació
  • Dret a sol·licitar la seva limitació
  • Dret a opossar-se al seu tractament
  • Dret a la portabilitat de les seves dades