Dissabte dia 2 de febrer: SORTIDA REFUGI UEC CARO

30 enero 2019 per Neus Domingo

RUTA TERRITORI PANXAMPLA: REFUGI – FONT DEL MASCAR – COVA TERRERA – COVA GERRET – REFUGI

 • Hora: 9:00h.
 • Lloc: Refugi de la UEC al Caro.
 • Aliments: Esmorzar.
 • Durada: 4 – 5 hores.
 • Dificultat: Moderada.
 • Distancia: 9 km.
 • Desnivell: 298 m.
 • Material: Frontal.
 • Dirigida per:  Josep 681011577 (Guarda Refugi)

8 respuestas a “Dissabte dia 2 de febrer: SORTIDA REFUGI UEC CARO”

 1. Josep Badia dice:

  Hola Josep Estrada, quin embolic de Joseps… em sembla que no heu interpretat be el meu missatge. Simplement apelo a la serietat i al respecte per la feina demes. Una qüestió de sentit comú i de ètica “digital”.
  Res més.
  Em sembla que no he faltat al respecte a ningú, i si ho he fet no era la meva intenció.
  De ma esquerra m’en sobra i d’educació també. Tots fem muntanya, això és bo, i de fet sense tu saber-ho he estat algunes vegades al refugi, amb Pere, l’anterior guarda tinc una bona amistat. Però això no té res a veure amb el que parlem.
  No Josep, no guanyaré cap “pullitzer” amb les meues fotos, ni ho pretenc, senzillament faig difusió d’aquesta bonica afició que ens uneix a molts, la muntanya!.
  Per cert prenc nota del teu bloc: Rutes Port, molt interessant.
  Amb el primer paràgraf de la teva primera resposta era més que suficient.
  Salutacions.

  • Gràcies per respondre Josep Badia. La pròxima vegada si ens fa falta agafarem les fotos amb el nom😅😅. I la pàgina de Rutes Ports segur quedaria molt millor en lo bé que descrius totes les excursions, una abraçada.

 2. Hola Josep, he segut jo, em dic Josep Estrada, i sóc el guarda del Refugi de la UEC a dalt a Caro. Primer que tot, disculpes…falta de experiència meua, però dit això en esta foto no guanyaràs cap publisher, segur que no, en tenia unes quantes jo , però ahir al local al qual estem tots els dimecres per a que els socis puguin venir… No en tenia cap al ordinador del local. En el meu cas hagués estat content de que el meu club hagués escollit una foto meua, i com a molt hagués demanat a Neus que si no li sabia mal posar el meu nom a baix de la foto… Tranquil, avui la cambiem i en poso una meua, cap problema

 3. Josep vinyes salvador dice:

  Pos sí, tota la raó.

  • Pos jo crec que no té raó, Josep, som tots de muntanya i estem fent sortides desde el club, no cal tant… Hem de tenir més mà esquerra i ser més persones.
   Si fós per a presentar un concurs ho entendria de sobra i tindria tota la raó.

 4. Benvolguda Neus Domingo, celebro que feu la sortida, però no us costaria res, si utilitzeu una imatge d’una altra persona que, ja no dic demanar permís per publicar-la, com a mínim nomenarar de qui és la foto.
  No crec que sigui casualitat, encara diria més, està retocada, llevant deliberadament la meva marca d’aigua amb la que sempre marco les meves fotos… o aixó o la persona que ha fet la foto estava exactament al mateix lloc i amb la mateixa llum que el dia que la vaig fer jo.
  La prova la tens aquí, on “casualment” vaig publicar al meu blog el mateix itinerari que proposeu…
  http://senderes.blogspot.com/2018/10/cova-terrera-i-cova-den-gerret-mola-de.html (la 14a foto de la publicació)

  Una mica de serietat… i encara em sap més mal perquè, també “casualment”, jo també sóc soci de la UEC, des de fa 26 anys…
  En lo poc que costa esmentar la “font” de la informació.

  Penós…

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *