10 respostes a “”

 1. Anònim ha dit:

  Xeic que pudent que ets (amb el sentit graciós de la paraula, enten-ho)Aquesta noia, ha vingut de fora i s'ha fet un embolic entre lo Port, els Ports (de Beseit, de Roquetes o lo que es vulguen inventar)la qüestió és que se ho ha passat be

 2. Anònim ha dit:

  Me n'alegro que t'agradés.
  Però m'agradaria comentar això de "Marxa de lo Port que dieu vosaltres".
  El subdialecte tortosí empra la forma "lo" al començament de tira fònica (Lo Port és molt bonic), darrera consonant (Quan lo Port està nevat …) i darrera semivocal (Nicolau lo vol molt). Darrera de vocal sempre fa servir "el"; Duu el Port al (a + el) cor; Me'n vaig al (a + el) Port; vinc del (de + el) Port. Per això la Marxa es diu "Marxa del Port" i de cap manera mai hem dit ni direm "Marxa de lo Port".
  Salut.

 3. Anònim ha dit:

  Veritablement meravellosa la ruta que vau traçar. Dura, però les panoràmiques trobades ben mereixien l'esforç que hi vaig haver de fer. Va ser la meva primera vegada en la Marxa de Lo Port, com dieu vosaltres, d'aquestes terres i vaig quedar molt satisfeta. Potser, per a l'any que ve, serà d'un nivell més baix o bé del mateix nivell? No se sap. Sigui el que sigui, valdrà la pena viure de nou aquesta experiència. A tot s'hi arriba a poc a poc. Moltes Felicitats al director i als organitzadors de la Marxa. Enhorabona.

 4. Unknown ha dit:

  Ja ho deien los iaios; "Lo Port, de lluny i no de prop"
  És l'única cosa en què no els faig cas

 5. J. Tiron ha dit:

  Be, com a responsable de la Marxa, veien que hi ha opinions diverses i sense voler ofendre a ningú, també voldria opinar:
  S'ha donat tota la informació dels itineraris, tant en punts de pas, distancia i desnivell; en el full informatiu o a la pagina web. També s'han donat recomanacions per als participants.
  Mai s'ha donat informació que sigui una marxa familiar. Si que s'ha comentat algun cop de forma particular que hi participen pares i fills de poca edat.
  Cada any la Marxa canvia de lloc i aixo obliga a buscar recorreguts diferents, que si be un any son mes assequibles al següent any poden ser més durs.
  Es fa un seguiment acurat dels participants amb controls, servei medic, bona senyalització i avituallaments.
  Finalment remarcar que la Marxa és pel massis del PORT. Una muntanya molt accidentada i amb forts desnivells que la tenim a la vora de Tortosa i és visible des de totes les Terres de l'Ebre. Ningú pot al·legar ignorància creient que va al PORT a trobar-se un terreny pla.

 6. Anònim ha dit:

  tambe caldria que miresem la informacio que ofereix la organitsacio.ens estalviariem algun mal entes.alguna vegada no mos informem prou.aixo tambe pasa!!!!

 7. Anònim ha dit:

  Un recorregut espectacular, variat i exemple de que és lo Port, una muntanya agrest i salvatge.
  I acompanyat d'un dia clar, unes vistes immillorables.
  Dur, cansat però genial!

 8. Anònim ha dit:

  He fet avui la Marxa i penso sincerament que heu fet un mal favor a l'excursionisme , si del que es tracta és d'organitzar una activitat per a tots els públics. Abans de traçar algunes rutes per tothom, poseu-hi una mica de seny, que d'alguna cosa us ha de servir l'experiència de tants anys.
  Gràcies per la feina, però insisteixo: la ruta d'avui no complia els mímims de sentit comú si allò que es vol és fer una activitat familiar i per a gent de totes les edats.

 9. uectortosa ha dit:

  Sí, amb un increment de 5 €

 10. Anònim ha dit:

  Puc inscriurem el mateix dia de la Marxa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *