Rasquera – Tortosa: Trail

15 Gener 2013 per uectortosa

Este diumenge que ve, torna la clàssica. Enguany hem mirat de no coincidir amb la cursa de Benifallet i esperem no coincidir en 
res que sigui interessant. 
Recorrerem los aproximadament 36 km que hi ha entre lo poble de Rasquera (enguany aprofitant que el sender està netejat, sortirem del poble per l’ermita i fins al mirador de Lister) i lo Coll de l’Alba a Tortosa, travessant les serres de Cardó, del Boix i del Coll de l’Alba. Si tot va normal mos costarà unes 7 hores (hora amunt o avall) a un trot suau, fent reagrupaments i esmorzant. 


Com ja sabeu, se tracta d’una sortida en autosuficiència, on cadascú ha de portar lo que considere necessari i ha d’arribar a la sortida de Rasquera o rescatar-se del Coll de l’Alba pels seus propis mitjans, quedant amb los companys i compartint vehicles. 

És recomanable portar alguna cosa per menjar i aigua (o líquids) suficients per a tot lo recorregut, no sabem com estarà l’aigua de la cisterna del Mas de Solsona. També cal portar calçat adeqüat per anar ràpid per muntanya i roba d’abric i impermeable. Mai està de més una petita farmaciola i un llum frontal. Però tot això queda a criteri de cadascú. 

HORARIS: 

A les 6.45 a la gasolinera de 4 camins de Tortosa 

A les 7.45 al bar de Rasquera 

A les 8.15 (aproximadament) apretem a córrer 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *