VI ESTADES HIVERNALS D’INICIACIÓ A L’ESCALADA I ALTA MUNTANYA

12 març 2012 per uectortosa


La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) organitzarà les “VI Estades hivernals d’iniciació a l’escalada i l’alta muntanya” del 31 de març al 4 d’abril de 2012.
Els objectius de les estades, que es desenvoluparan al Pirineu català, són fomentar les activitats de muntanya entre els joves, iniciar-los en les pràctiques d’escalada i alta muntanya treballant continguts tècnics i de seguretat, i a la vegada transmetre els valors ètics d’aquesta pràctica.
Per assolir aquests objectius, al llarg de les estades es realitzaran diverses activitats que permetran als joves adquirir coneixements bàsics d’escalada i alta muntanya, viure experiències noves i conviure amb els companys.
Els joves sempre aniran acompanyats per instructors de l’Escola Catalana d’Alta Muntanya (ECAM) que els guiaran en la descoberta del món de la muntanya i en el treball de les tècniques alpinístiques i d’escalada. Així doncs, pel bon desenvolupament de les activitats i de les estades, els joves hauran d’atendre i seguir les directrius que els instructors els donin.

PARTICIPANTS Els nois i noies que vulguin participar en les estades caldrà que compleixin els següents requisits:

· Tenir entre 16 i 20 anys d’edat. Els menors de 18 anys hauran de presentar  un permís patern o del tutor i adjuntar-hi una fotocòpia del DNI dels mateixos.· Ser titular de la llicència esportiva de la FEEC de l’any 2012 (mínim modalitat C).
INSCRIPCIONS Els joves que vulguin participar en les estades hauran d’enviar la sol·licitud d’inscripció a l’Àrea Social de la FEEC, ja sigui per fax (93 412 63 53) o correu electrònic a social@feec.cat amb la referència “Estades Hivernals”. Aquesta també es podrà entregar personalment a la seu de la FEEC (la Rambla, 41 pral. de Barcelona).
El termini d’enviament o entrega de la sol·licitud serà 23 de març de 2012. Un cop rebuda, l’Àrea Social es posarà en contacte amb els joves per informar-los de com formalitzar la inscripció. El cost d’aquesta serà de 50 € (el preu inclou l’allotjament i la manutenció).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *