19 novembre 2011 per uectortosa

Celebrat el VI Congrés Excursionista Català. L’excursionisme camina amb bon peu
13/11/2011
Entitats, FEEC
Trenta anys després de la seva darrera edició, entre el dissabte 12 i el diumenge 13 de novembre s’ha celebrat a l’auditori del CosmoCaixa (Barcelona) VI Congrés Excursionista Català.
Sota el lema “Les entitats excursionistes al segle XXI”, el VI Congrés Excursionista Català ha dibuixat a través de ponències d’experts en diferents aspectes relacionats amb el món de l’excursionisme, l’actual context social en què es desenvolupa l’excursionisme, conèixer com li afecten  els canvis legislatius dels darrers anys i aportar mecanismes que siguin d’utilitat a es entitats excursionistes per al seu manteniment i evolució.
El Congrés es va inaugurar amb unes paraules de benvinguda de Marta Ferrusola, la seva presidenta d’honor i de Jordi Merino, el president de la FEEC. Durant la jornada de dissabte es van treballar dos dels tres eixos del Congrés: “Societat, cultura i esports de muntanya” (pel matí) i “marc legislatiu” (tarda), amb la participació d’especialistes en les diferents temàtiques com Enric Faura, Francesc Roma, Juanjo Garra, Joan Casòliva, Marta Pérez, Iñigo Ayllón, Meritxelll Arderiu, Jaume Anglada, Judith Martínez o Jordi Gassió.
Podeu veure fotos de la primera jornada al Facebook de la FEEC.
LA SEGONA JORNADA DEL CONGRÉS
L’endemà diumenge es va tractar el tercer eix, dedicat a les “entitats excursionistes”. La jornada va començar amb un interessantísim debat entre esportistes, representants de mitjans de comunicació, d’entitats i de patrocinadors, moderat pel periodista de TV3 Xavier Bonastre.
A continuació, la següent ponència va versar sobre la metodologia de creació d’una marca (la travessa Matagalls-Montserrat, en aquest cas). Tot seguit, representants del CE de Catalunya, del CE Olot i del CE Madteam van mostrar als assistents diferents models de gestió d’entitats.
Les darreres sessions del Congrés van dedicar-se a la relació entre l’excursionisme i les noves tecnologies (protagonitzades per Isabel Mas i per Enric Guillen) i les experiències de tres entitats (Centre Excursionista de Lleida, Centre Excursionista Vilassar de Mar i Canyonig Club Punto Limite) en el seus mecanismes respectius de comunicació.
Després d’un taller d’oportunitats adreçat a les entitats, conduït per Atlas Sport Consulting, Joan Garrigós, president de la FEDME i Santiago Siquier, representant territorial de l’Esport a Barcelona de la Generalitat, van acompanyar a Jordi Merino en la cloenda oficial del Congrés, adreçant unes paraules al públic assistent.
La FEEC vol agraïr l’esforç de moltes entitats excursionistes durant aquest cap de setmana per d’assistir al Congrés, fins i tot anul·lant activitats que tenien previstes dur a terme des de fa molt de temps.
Per últim, també volem donar les gràcies tant a les entitats, les autèntiques protagonistes del Congrés, com als diferents ponents, voluntaris, CosmoCaixa i assistents a les sessions del VI Congrés Excursionista Català. I com no, als tuitaires que han interaccionat via Twitter amb el compte creat per aquesta ocasió. Fins la propera!

2 respostes a “”

  1. Anònim ha dit:

    Не поспоришь, для профессионалов работа

  2. Anònim ha dit:

    kvartir Доброе утро vsjstroika.ucoz.ru! Заходите на http://vsjstroika.ucoz.ru [url=http://vsjstroika.ucoz.ru]remont kvartir v Zaporozhye[/url].

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *