Propostes d’activitats

14 abril 2009 per uectortosa

Després de les vacances, retornem amb molta força a les activitats de l’Entitat. Per a aquest cap de setmana tenim força propostes.

El divendres 17 d’abril a les 20:30 h a l’Auditori Felip Pedrell de Tortosa i, amb ENTRADA LLIURE, tenim la presentació i projecció del documental “DENALI: Vivències d’una ascensió”.


El diumenge 19 d’abril tenim la sortida de calendari al barranc de la Vall Figuera. Ampliarem la informació el dimecres després de la reunió prèvia a una sortida de calendari.

El mateix diumenge 19 d’abril la UEC Tortosa col·labora amb l’entitat valenciana Institut del Territori (IdT) amb el cicle d’itineraris a peu “L’altre litoral. Espais costaners no urbanitzats”. Seguirem el traçat del GR-92 entre L’ametlla de Mar i l’Ampolla. Es tracta d’una sortida que NECESSITA INSCRIPCIÓ (trobareu tota la informació en aquest tríptic).
Triptic_Itineraris_a_peu
Triptic_Itineraris_a_peu uec tortosa


Finalment, el dissabte 18 i diumenge 19 d’abril s’està preparant una sortida “no oficial” al cim de la Maladeta, on els veterans de la UEC gaudiran d’un ascens i descens fantàstics amb esquís i la “fornada” nova d’alpinistes que van fer l’últim curs podran aplicar els coneixements adquirits.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *