“DONES DE LES TERRES DE L’EBRE ACONCAGUA 2009” Intent a cim, estem pendents de la radio…

30 gener 2009 per uectortosa

Vista del cim des de “Nido Condores”

Hola a totom. Us escric encara des de Mendoza ara molt més recuperada. Com vosaltres, estic pendent de les xiques, però la informació arriba amb comptagotes. Cada dia hi ha connexió amb el Camp Base a determinades hores i l’agència m’explica el que sap.
El que m’ha arribat fa un instant és que ahir van pujar de Nido a Berlín no amb la intenció de quedar-se ni fer cim, sinó de tantejar l’itinerari, veure com es trobaven pujant, el ritme…
Avui pujaven cap a cim des de Nido, però Marga i Vicky han baixat i ara estan al base. Estan bé, tot i que no en tinc més detalls. El que sí sé és que les prediccions meteorològiques d’avui eren molt bones, així que espero que la resta hagi tingut sort i a hores d’ara ja baixi amb el cim a la butxaca!

Per la meva part voldria agrair a tothom el suport que m’heu donat amb els vostres missatges en aquests dies tan difícils. Us puc ben assegurar que m’heu emocionat moltíssim. Suposo que més d’un entendrà la decepció i el buit que representa per a un mateix el fet que un projecte que has preparat amb tanta il·lusió s’ensorri amb una bufada i de la forma menys esperada. Amb tot, us asseguro que tots vosaltres m’esteu ajudant molt a omplir aquest buit, que feu que cada cop sigui més petit.
Demà ja volaré cap a Espanya i la veritat és que en tinc ganes, perquè aquests dies em dóna la sensació que no he estat a cap lloc. Em retrobaré amb vosaltres i celebrarem que les Dones de les Terres de l’Ebre a l’Aconcagua han fet el cim. Segur!!!!

A tots, GRÀCIES.

Natàlia, 30 de gener, Mendoza.

2 respostes a ““DONES DE LES TERRES DE L’EBRE ACONCAGUA 2009” Intent a cim, estem pendents de la radio…”

  1. Anònim ha dit:

    A vore si se pot aconseguir lo cim!!
    Ànims noies!
    Josep

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *