“DONES DE LES TERRES DE L’EBRE A L’ACONCAGUA 2009”: continuen els problemes amb l’equipatge.

20 gener 2009 per uectortosa

Ahir dia 19 no va arribar tot l’equipatge, en conseqüència el grup va decidir dividir-se: Carme, Salomé, Àngela, Isa i Vicky van continuar el programa previst i aquesta nit passada han dormit a Penitentes. Marga i Natàlia s’han quedat una nit més a Mendoza esperant que la companyia Iberia no els posi les coses difícils.

Avui dia 20 el grup avançat ha començat l’aproximació al camp base de Plaza de Mulas, aquesta nit, si tot va com està previst, faran nit al camp de Confluencia a 3300 m. d’alçada.

A l’entrada del Parc de l’Aconcagua, per la Quebrada de Horcones han pogut gaudir d’unes vistes fantàstiques de la muntanya.

Pel que fa a Natàlia i Marga, estan fent tot el possible per recuperar el material. Aquest matí intentaran localitzar a la ciutat de Mendoza el material que els manca, tot amb previsió que el petate que falta no pugui arribar avui.

Amb un intent de reunir-se amb la resta del grup i d’aquesta manera no perdre cap dia, aquesta tarda a última hora intentaran ingressar al parc i fer l’aproximació a Confluencia aquesta mateixa nit.

4 respostes a ““DONES DE LES TERRES DE L’EBRE A L’ACONCAGUA 2009”: continuen els problemes amb l’equipatge.”

  1. technology ha dit:

    It seems my language skills need to be strengthened, because I totally can not read your information, but I think this is a good BLOG
    jordan shoes

  2. Pau ha dit:

    Ànim des de l’Ies Roquetes!!

    Seguim amb emoció les vostres aventures. Le fotos comencen a ser espectaculars. Quina enveja més sana.
    Ah! i no us oblideu de penjar un nus al cim!

    Abraçades

  3. Manolo ha dit:

    Agraïr l’ajuda de Mallku Expediciones que està fent tot el possible per a que les dones puguin seguir endavant tot i els imprevistos.

  4. kiks ha dit:

    Manolo;sóc Quico (un altre sufridor en casa) passam lo teu número de telèfon a l’adreça “kiks5580@hotmail.com” així també tinc la teva adreça. Gràcies.
    Pel que fa a les xiques tot s’arreglarà. He consultat previsions meteorològiques i tenen molt bona meteorològia durant els propers deu dies com a mínim, màximes de 25 i per la nit 6 tot positius fins a plaza de mulas, més amunt poden variar de 15 a 20 graus a la baixa i cap tempesta a la vista. Molts d’ànims a les xiques i a natros. bueno mos nem mantenint informats. au diós!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *