Curs de Muntanya 3r i 4t dia

12 març 2012 per uectortosa

Dimecres: Classe teòrica al nostres local on s’explica els tipus de materials que podem necessitar en l’alta muntanya. Després es fa una petita demostració d’un encordament i finalment s’adapta el material necessari per a la sortida del cap de setmana, a les necessitats de cada cursetista.Dissabte: Al migdia arribem a Bielsa i ens equipem per començar les pràctiques. Fem encordaments per passar per glaceres, diversos sistemes per assegurar o per rapel·lar i la autodenteció. Finalment acabem la jornada amb una petita escalada en gel que omple de satisfacció a la majoria dels cursetistes.
Acabem la jornada amb un berenar-sopar a Parzan banyat amb la indispensable i merescuda cervesa.

Diumenge: Després de passar la nit al refugi de Pineta, tornem a la boca nord del túnel de Bielsa per pujar al cim del Bataillance (2604 m). Després d’un primer petit incident (una torsadura de peu) seguim pujant en direcció al nostre objectiu. Arribats a un primer coll decidim enfilar per una pendent que ens portaria al cim per una aresta, però aquesta està massa relliscosa i decidim girar cua i “atacar” el cim per l’altre costat. La última pujada fa que els cursetistes agafin confiança amb l’ús dels crampons. Un cop menjats i fetes les fotos tornem a baixar pel mateix camí.
Ja als cotxes el monitors fan entrega dels diplomes ben merescuts a tots els cursetistes, per la seva implicació i “bon rotllo” en totes les jornades que hem fet.

Una resposta a “Curs de Muntanya 3r i 4t dia”

  1. José (PPI) ha dit:

    Que gozada y que envidia.

    Juer, juer a ver que día nos apuntamos a un estupendo curso de esos…

    Saludos y B.R.A.T.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.