Qui tanca si el GPS esta perdut???

19 octubre 2019 per Jaume

Aquest diumenge arrancàvem com sempre a les 8:30h de Tortosa per anar a fer la volta per Jesús, ai perdó, per Beseit, és que la senyal de GPS no funciona molt bé, però tampoc la vista!!!!

Així doncs, i una horeta després arribem al poble de Beseit on comencem a caminar, després d’aparcar i mudar-nos bé per l’ocasió. Agafem el GR-8 que ens porta a través d’uns quants repetxons a contemplar les vistes de la Caixeta i poc després el Pantà de Pena, tot un espectacle per a la vista!!!!

Prosseguim el camí per posar en joc qui trobava el cocó del Mas del Cocó!!!! Aquesta vegada no hi va haver sort, tot i que algun atrevit es volia tirar dintre els esbarzers!!!! Esmorzem en pic deixem el GR i a la vora del mas per agafar forces i afrontar el que seria la última pujadeta fins el Mas de les Rases, un maset amb una pilastra al mig que aguantava ben apuntalada!!!!

Ara tornem a sortir a la pista per creuar-la acte seguit i seguir un antic camí de matxos fins el barranc, on anirem a veure l’últim dels masos amb una era molt bonica, però que malauradament té els dies comptats degut a la degradació del marge…….

Aprofitem per donar de veure als gossos del cocó que hi ha al Mas de Ganxo, i fer unes quantes fotos de la raconada preciosa on es troba aquest mas.

Ara seguirem la volta, i ens parem un moment ja que al costat del mateix corriol ens trobem un bon grapadet de bixacs que algun que altre aprofitarà per fer-se una bona truiteta!!!!!

Sortim a la pista de Formenta on amb pocs metres agafarem la desviació per acabar anant pel Camí de les Voltes i veure el seu barranc que arriba fins al poble, ja queden els últims metres per acabar aquesta magnífica sortida i descansar. Una gran jornada, on el dia ens va acompanyar magníficament al igual que no van fer falta risses i uns excursionistes tremendos!!!!

Fotos de Jordi

Més fotos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *