El dinar del soci més commemoratiu

19 desembre 2018 per Jaume

Aquest diumenge vam celebrar el primer dinar del soci de la nova Junta de l’entitat. Quins nervis, un munt de preparatius i esperant que no fallés res. Les sortides:

L’equip de barrancs decideix quedar a les 8:30h a l’àrea de lleure de Sant Julià d’Alfara de Carles per tal de fer el barranc de la Cova dels Adells, com s’ho munten i quines fantàstiques fotos ens presenten després per explicar totes les experiències viscudes!!!!!

L’equip amb més marxa de l’entitat té preparada una excursió per tal de poder posar un poal a la cisterna del Mas del Maraco on fins ara hi havia mitja garrafa d’aigua tallada i que qualsevol moment s’hagués pogut trencar. Es posen mans a l’obra després de fer el cafè a les 9h arranquen a pujar l’espina i cap al mas, on alguns aprofiten per esmorzar i d’altres per fer el cim de l’espina. Després de posar el poal en condicions dintre la cisterna, un traguet per estrenar-lo i cap al restaurant que hem de carregar piles, de ben segur se les han guanyat!!!!

FOTOS DE JOAN PUJALS  -Alfara de carles punta de l’espina

També tenim uns quants escaladors que omplin les parets d’Alfara, dues joves promeses fent cinquès i d’altres intentant encadenar quarts, aquests últims ja amb una edat…com apreten des de sota!!!! Vinga pica dits 2, una via molt divertida i que per lo menys encadenem!!!!! Dues fotografies, comptades i cap al restaurant que falta gent!!!!

Un grup d’autèntics alpinistes aprofiten ver anar a fer l’agulla Vil una autèntica desconeguda i a sobres, per fer-nos encara més dentetes ens ensenyen unes fotografies que ens fan caure de cul a terra!!!! Si s’ho saben muntar bé!!!!

Ara ja sí, amb els nervis dintre, ens assentem tots al seu lloc i comencem a menjar, que la gana apreta.

Al finalitzar el dinar, comencem els diversos actes, primer per un servidor el més emotiu: l’entrega d’insígnies, un moment que des de fa anys ha sigutmolt sensible per tots els socis que he vist que li feien l’entrega, ja que darrera d’aquesta insígnia hi ha moltes vivències, moltes persones, molts moments que no han deixat indiferent a ningú. Aquest any hi ha 12 socis que fan 25 anys, dels quals n’assisteixen 3 al dinar i la resta per motius personals no poden venir. I un súper soci, amb 50 anys dintre l’entitat i que per motius familiars tampoc pot assistir. Moltes gràcies Albert, Sebastià i Toni per formar part d’aquesta gran família i per haver sumat amb tantes experiències i records!!!!

Es procedeix al sorteig de la rifa amb col·laboració per La Marató de TV3, molts donatius que ajudaran de ben segur a trobar solució, aquest any a la malaltia del càncer.

I per últim, el concurs fotogràfic, amb fotos de tots els assistents i socis a les diverses activitats proposades del dia i que no ens deixen indiferents. Difícil elecció escollir-ne sols una, ja que darrera de totes hi ha una història fantàstica i unes persones que fan que l’entitat segueixi viva.Finalment, es fa l’entrega de la càmara a una gran instantània amb fons de la Cova dels Adells.

Fent-se de nit ja i amb la decepció de molts no es podran fer les vaquetes que tant demanaven alguns i que entre els assistents havien recollit els diners suficients per poder-ho fer… No obstant, i per seguir col·laborant amb la causa són uns diners de més que decideixen donar a La Marató de TV3, quina solidaritat es desprèn i és que la muntanya té això, entre tots ens ajudem per poder seguir endavant!!!!

Fotos de Joan Pujals

Algunes fotografies del dia:   

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *