10 maig 2016 per uectortosa

XIV NO RAID 2016

Dissabte 30 d’abril

El dissabte ens vam re

trobar al Passeig de les bicicletes a Tortosa, per tal d’organitzar-nos amb els vehicles. Un cop distribuïts ens vam dirigir al Toscar per emprendre la ruta de pujada cap al Restaurant Pous de la Neu. El temps no acompanyava gaire, però no va ser un obstacle. En un parell d’hores arribàvem al Restaurant, on ens esperava un bon esmorzar.
En acabar d’esmorzar tocava agafar les bicicletes en direcció Àrea recreativa de la Franqueta a Horta de Sant Joan. La resta vam desplaçar els vehicles fins el lloc d’arribada. Sobre les dos hores ja van arribar, i com no, sempre hi ha algú que punxa (per sort va ser a uns 600
metres d’arribar).
Vam fer un mosset i ens vam dirigir al barranc de la Monrala superior i inferior.
Aquest tenia basses amb aigua, per tant el neoprè no sobrava. Un barranc divertit de fer, té alguns salts i petits tobogans.
En acabar, vam agafar els pataquets i vam anar a fer una cerveseta al poble, fent hora per sopar.
Vam sopar i dormir a l’Ermita de la muntanya de Santa Bárbara (un lloc molt bonic).

Diumenge 1 de maig

Ens vam aixecar i sense esmozar ens vam dirigir al pàrquing del Parc Natural de Prat de Compte.
Al no haver gent per fer la cresta de Buscarrons i feia molt de vent vam decidir que el millor era
deixar-ho per un altre moment. Així que vam tornar a Horta per esmozar i agafar forces per a la bicicleta i la piragua. Com encara ens quedava temps fins la 13h. que havíem quedat, vam visitar “El Parot”, una olivera mil·lenària que hi ha a un mas d’Horta. També vam anar a donar una volta per les olles de Bot, que tenien un color que invitava a tirar-s’hi.

A les 13h. ens vam retrobar per fer la bicicleta des de Prat de Compte fins Xerta per la via verda, un passeig molt gratificant.
En arribar a Xerta vam dinar i ens vam preparar per agafar la piragua.
La piragua quasi anava sola pel riu, ja que el vent no havia parat en tota la estona. Val a dir, que les canoes de dos persones quan fa vent son del tot inestables. No vam tenir cap incident, tot i que al final arribant a l’embarcador de Tortosa, algun participant va intentar tombar un pilar del pont vell de Tortosa. No va caure, però es va intentar.
I sobre les 18h. vam donar per finalitzat el XIV NO RAID de la UEC Tortosa.

Esperem que l’any vinent siguem més gent i ens ho passem encara millor!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *