Convocatòria de proves d’accés per a cursos de Monitors – Iniciadors i Instructors – Voluntaris

27 setembre 2012 per uectortosa

El cap de setmana del 27 i 28 d’octubre l’Escola Catalana d’Alta Muntanya (ECAM) realitzarà unes noves jornades de proves d’accés per a cursos de Monitors – Iniciadors de l’especialitat d’excursionisme i de Instructors – Voluntaris de les especialitats d’excursionisme, escalada i descens de barrancs.
Les proves per a Monitors – Iniciadors d’excursionisme van dirigides a esportistes que ja tenen un bagatge de muntanya i concretament de l’excursionisme. Per altra banda, en el cas dels Instructors – Voluntaris, els aspirants sempre hauran de ser Monitors – Iniciadors prèviament.

L’objectiu d’aquestes proves és comprovar que els aspirants al curs tenen una sèrie de coneixements assolits vers l’activitat en qüestió per poder realitzar el curs posteriorment.

Els resultats obtinguts en les aquestes proves d’accés tindran validesa durant els 24 mesos posteriors a la data de realització d’aquestes. Així doncs, les persones que estiguin interessades en realitzar els cursos podran presentar-se a aquestes proves i posteriorment realitzar el curs en una convocatòria imminent o en una futura.

Totes aquelles persones que vulguin presentar-se a les proves d’accés hauran de presentar a l’ECAM el full d’inscripció i tota la documentació que en ell s’hi especifica. Es podrà entregar personalment a la seu social de la FEEC o enviar-ho per correu postal a la mateixa (Rambla, 41 Pral. – 08002 Barcelona). El termini màxim de presentació de la sol·licitud serà el dia 14 d’octubre i no s’admetrà cap sol·licitud amb documentació incompleta ni fora de termini.

Les taxes d’inscripció a les proves són:
– Aspirants a Monitors – Iniciadors: 30 €
– Aspirants a Instructors – Voluntaris: 50 €

Les proves tan sols es realitzaran si hi ha un mínim de 10 inscrits en el cas dels Monitors – Iniciadors i un mínim de 6 inscrits en els casos dels Instructors – Voluntaris de cada especialitat. Més informació al següent enllaç.

Informació facilitada per l’Àrea de Formació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *