Vols participar en les estades que la FEEC organitza als Alps i a la Vall de Boí?

28 juny 2012 per uectortosa

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) organitzarà dues estades reservades per a joves durant el proper mes de juliol. Aquetes són les propostes que us oferim:

XVI ESTADES D’ESTIU PER A JOVES ALPINISTES

Com cada any, aquestes estades es faran als Alps. Engunay es realitzaran entre el 23 al 29 de juliol. L’objectiu d’aquestes estades és la promoció de l’alpinisme entre els més joves. Per participar a l’activitat cal estar en possessió de la llicència federativa de la FEEC (modalitat D) i tenir una edat compresa entre els 18 i els 25 anys. Els participants hauran de pagar 100 euros (en el moment que s’hagi acceptat la seva sol·licitud se’ls comunicarà com han de formalitzar el pagament i l’emplaçament exacte de les Estades).

Les persones interessades hauran d’adreçar la fitxa d’inscripció i el currículum esportiu degudament complimentats a l’Àrea Social de la FEEC, i enviar-la a social@feec.cat o bé personalment a la seu de la FEEC (la Rambla, 41 principal, de Barcelona) amb la referència “XVI Estades per a Joves Alpinistes”.
El termini d’inscripció s’acabarà el proper diumenge 1 de juliol. Hi ha un màxim de 12 places i tindran prioritat aquells joves que no hagin participat mai en altres estades de la FEEC.
 
ESTADES D’INICIACIÓ A L’EXCURSIONISME PER A JOVES A LA VALL DE BOÍ

D’altra banda, la FEEC també organitzarà per primera vegada unes Estades d’Iniciació a l’Excursionisme a la Vall de Boí entre el 8 i el 15 de juliol.

Adreçada a joves entre 13 i 16 anys, l’objectiu d’aquestes estades és donar a conèixer als més joves el món de la muntanya i l’excursionisme. En aquestes estades es faran tan excursions de mitjana muntanya en l’incomparable marc de la Vall de Boí, com actuacions de caire cultural. Els participants hauran de pagar 100 euros (en el moment que s’hagi acceptat la seva sol·licitud se’ls comunicarà com han de formalitzar el pagament).
Entre d’altres activitats, es treballarà en l’arranjament del GR-11.20 i del Camí de l’Aigua.
Les persones interessades hauran d’adreçar la fitxa d’inscripció a l’Àrea Social de la FEEC, i enviar-la asocial@feec.cat o bé personalment a la seu de la FEEC (la Rambla, 41 principal, de Barcelona) amb la referència “I Estades d’Excursionisme a la Vall de Boí”.
El termini d’inscripció s’acabarà el proper diumenge 1 de juliol. Hi ha un màxim de 10 places.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.