Curs de Muntanya 1r i 2n dia

4 març 2012 per uectortosa

CURS DE MUNTANYA:

Divendres: classe teòrcia de 21:30 a 23:00 on primer, el alumnes aprenen a diferenciar els materials bàsics per fer excursionisme i en la segona part aprenen a llegir mapes, orientar-los i saber trobar rumbs. Finalment se’ls explica els nusos que hauran de fer servir. El dissabte i diumenge veurem si els coneixments han estat assimilats.


Dissabte: classe pràctica a la Vall Cervera. Els alumnes pugen per un tram de roca equipat. Utilitzen per pujar el puny, el tibloc i el prusic. Per baixar, rapel·len amb el vuit, el reverso i el dinàmic sempre assegurats amb un prusic. 
Es nota que alguns han estat el matí practicant els nusos i la jornada es desnvolupa amb normalitat.


Diumenge: classe pràctica a la Moleta del Molló. Pugem per camí equipat fent ús dels passamans instal·lats pels monitors i els trams de cadena ja fixats. Després de l’esmorzar es practica la orientació del mapa i trobar els rumbs que el divendres havíem marcat. A partir d’aquí comença el descens en varios ràpels on els cursetistes guanyen molta agilitat en la utilització del prusic i el dinàmic. Tot i que el temps no ajuda s’arriba als cotxes dintre de l’hora més o menys prevista. S’acaba la jornada amb una merescuda cervesa a Arnes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.