La Gran Facha

23 maig 2011 per uectortosa


Complint amb la sortida de calendari  a la alta muntanya, el dissabte a les 9 del matí ens concentrem els integrants de la Uec per començar el que seria un cap de setmana d’alta muntanya esplèndid.

Després de la parada de rigor, deixem als vehicles a l’embassament de La Sarra, preparatius varis, motxilla amb el necessari i una mica més, emprenem la llarga marxa
cap el refugi Respomuso, on ens espera un bon i abundant sopar, una mica de tertúlia i a les lliteres.
Sis del matí, comencen a sonar els mòbils, hora de llevar-se, un esmorzar per carregar el “dipòsit”, que bona falta ens faria, i a les set ens posem en marxa.
 Després d’una ascensió sense incidents remarcables, llevant d’un horari una mica dilatat, estem tots al cim. Una meteo esplèndida ens deixa gaudir d’unes vistes excel·lents de tots els cims d’aquell sector del Pirineu. Dinar al mateix cim i emprenem el camí de tornada, que aquest com sens fa d’allò més pesat. 

Finalment a les set de la tarda altre cop als cotxes a punt d’emprendre el camí de tornada, abans però, sopar de celebració i de recuperació, al poble d’Escarilla. Ah!, ja es parlava del la propera, això sí fluixet……


By Dani


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *