18a Volta Aventura (2 i 3 d’octubre)

8 setembre 2010 per uectortosa

2009
Un any més la UEC organitzar una de les trobades amb BTT més antigues de les nostres terres, la 18a edició de la Volta Aventura (1992-2010). El format d’ella d’uns anys cap aquí a canviat, però sense perdre el seu esperit d’aventura.
Aquest any ja que ens hem fet majors d’edat, rememorarem una de les antigues Voltes Aventura, concretament la 4a (1995).

2008
1r dia: Pantà d’Ulldecona, Barranc de la Fou, Font del Teix, El Catinell, Faig Pare, Mas de Pataques, Portella de la Calça, Mas del Frare, GR-7, Barranc de Capatx, Massos de Millers, Coll de Navic, Coll de Tall Nou, Coll Roig, Font Tortosa o Mala, Pouet de Borras, Arany, Coll de la Balanguera, Parrissal i Beseit. (40km)Sopar de germanor a Beseit
2007
2n dia: Beseit, Pantà de Pena, Barranc del Prats, Penya Roja de Tastavins, Roques del Masmut, Barranc dels Prats, Mas de Matarraboses, Roca Roja, Tossal de l’Hereu, Moleta Alta, Coll de la Barraca, Tossal d’en Canader, Mas Blanc, Coll de Tombadors, Fredes, Punta del Serrall, Portell de l’Infern, Coll del Ferri i Pantà d’Ulldecona. (50km)

NOTA IMPORTANT: el dimecres 29 de setembre reunió a les 22h a local de UEC, per concretar els que serem, els horaris del cap de setmana i el sopar de dissabte.

Una resposta a “18a Volta Aventura (2 i 3 d’octubre)”

  1. Josep ha dit:

    Que sapigueu, que vindré!. Per 18ª vegada…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.