Marxa nocturna Fredes-Paüls 2008

23 juny 2008 per uectortosa

Una gran nocturna!!!. La viscuda ahir potser va ser la millor de les nocturnes a les que jo he assistit un ambient descomunal de muntanya, muntanya, i molta gent en una mirada clara del seu objectiu, arribar a PAÜLS, d’altres tenien objectius com millorar la seva marca anterior, o alguns que anaven a per el record de la prova, ja apart de guanyar-la, crec que van ser molts els que van complir els seus objectius. Fins i tot TERE, la meva cunyada, TERE, la meva novia i els seus/meus amics que s’havien marcat el repte d’arribar a caro cosa que van aconseguir no sense patir lo seu i amb 7 h 30 minuts. En la vida si et marques objectius sempre acabares complint-los. Pel que fa a mi doncs…be, per moltes coses, per que no em va fer malt res, i perquè vaig veure que tampoc es d’allò més fàcil millorar el temps de l’any passat, jo sabia que este any no podia fer res de res i parlant per d’alt a la plaça de fredes van donar la sortida i no me’n vaig ni enterar, pel temps que vaig fer al final vaig veure que no quadrava de 5 minuts, però també millor, ja que no hem vaig obsessionar i vaig anar fent, llavors van venir moments molt bonics quan adelantant a gent, ja que vaig sortir dels últims deien frases com:FRENEM QUE PUÇA ESTA AQUÍ.NEM MASSA RAPIDS QUE ALBERT VA DETRAS.VOL GUANYAR SORTIN ÚLTIM. Apart de molta gent que hem va animar i des de aquí agraeixo. Vaig seguir i vaig atrapar a MOISES I JAVI (el meu germà) que sen la primera va fer 5.56 juntament amb MOISES marca que ja es molt bona i més endavant a l’amic el JESUSENC i hem va dir tira, tira que vas el 9 o 10 i així ho vaig fer fins atrapar a la pista que porta a la font de la llagosta a ADOLFO, XAVI QUERALT i JOSE.L llavors vam anar junts fins caro, a partir d’alli jo sabia que patiria per que no estic en forma i això surt i va sortir, vaig anar fent en JOSE.L ja que ADOLFO I XAVI s’havien escapat un poc, a clotes ens portaven 2 min baixant l’enrejolada hem vaig deixar a JOSE.L però jo corria a un ritme molt baix i ha falta d’un km per pauls hem va atrapar i vaig arribar caminant i molt desgastat però a la vegada content perquè ja nomes hem falta entrenar que de tot el demes estic BE. Quan vaig arribar a casa la meva novia no havia arribat i hem va dir que ara ja m’entén més, hem va preguntar que si tot el que ella havia fet caminant jo ho havia pogut fet corrent, la resposta va ser SI i es va adormir sense poder-ho entendre.FINS AVIAT.PD Espero que cadascú digue el seu, esperant més cròniques.
By Puça

Fotos de Fredes

Marxa Fredes-Paüls (48,5km D+1600-2400)
Aquest dissabte va venir un ultra-entreno molt fort, ja pensant en el UTMB, com no vam fer la tramuntana.La setmana passada ens vam apuntar en aquesta marxa nocturna tant ben organitzada per la UEC Tortosa.Previament, el divendres vaig fer un entrenament a la tarda bastant fort de 2 hores per muntanya amb uns 1000m. de desnivell positiu. El mateix dissabte al matí vaig fer unes 2,5 hores de bici per carretera, fent dos ports de muntanya, i a les 3 ja era a Paüls pujant al bus que ens duria a Fredes. Total que encarava una marxa tant dura amb un cansament acumulat força important, al bus em feien mal les cames i estaba un pel grogui…

Llegir més>>
By Xavi Solé

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.