Sortida a Riglos

22 abril 2016 per uectortosa


Per al pròxim cap de setmana del 30 d’Abril i 1 de Maig hem organitzat una sortida per a totes les edats i tots els nivells i fer un poc de germanor entre tots els escaladors de la zona als Mallos de Riglos a la província d’Osca i serres del Prepirineu.

Horari de sortida: 19.30h  del divendres 29 d’Abril del Passeig de les Bicicletes de Tortosa.
Arribarem a Riglos més o menys a les 23h de la nit i anirem a dormir al refugi de Riglos http://www.refugioderiglos.es/es/(l’enllaç us servirà per veure on és i preus)
Soparem pel camí i comentarem el què farem i quins sectors seran els que ens decidirem per anar a escalar.
Hem escollit possibles vies per principiants i gent no experimentada en l’escalada clàssica per tal que puguin fer les seves primeres ascensions en aquesta modalitat.
Dissabte ens llevarem ben d’hora i anirem a les zones escollides per cadascú i afrontar els nostres reptes segons el nivell.
Estarem tot el dissabte escalant, important cadascú portar-se el seu menjar per mig matí i migdia. A la tarda ens tornarem a trobar al refugi per tal de comentar com ha anat el dia i sopar allí.
Per diumenge hem pensat de fer un altre tipus d’escalada, l’esportiva per tal de poder marxar cap a casa sobre les 16h i d’aquesta forma arribar sobre les 20h a Tortosa, no obstant si algú vol fer via clàssica en alguna de les nombroses vies del lloc ho respectarem.
Material necessari:
  • Vestimenta adient que permeti els moviments
  • Peus de gat (preferiblement còmodes)
  • Arnés
  • Casc
  • Davallador tipus Reverso
  • Mosquetons de seguretat HMS (els que es tingui)
  • Vagues o cintes cosides (les que es tingui)
  • Cordino
  • Cintes exprés (les que es tinguin)
  • Cordes dobles per vies de més d’un llarg
Penseu que és una activitat que implica un cert risc i l’entitat no es farà càrrec de cap incidència, per tant, és importantestar federat per la FEEC, FEDME o qualsevol mena d’assegurança que cobreixi qualsevol tipus d’accident.
 Es poden tramitar llicències temporals pels dies de l’activitat (parlar directament amb la FEEC).
En cas de disposar de la federativa FEDME penseu que disposareu d’un descompte en la pernoctació del refugi.
Per tal de guardar places al refugi de Riglos us agrairem que deixeu constància de la vostra assistència als comentaris o bé a la UEC el proper dimecres 27 d’Abril de 20h a 23h.
Recordar que el viatge i pernoctacions aniran a càrrec de cada persona, i en el cas que algú disposi de furgoneta o similar i es vulgui quedar a dormir és lliure.
Penseu que estareu a la natura i per tant cal respectar-la i deixar-la tal i com l’heu trobat.
Corda i Roca!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *