COPA DE ESPAÑA DE ESCALADA

23 abril 2012 per uectortosa

Aquest passat cap de semana la UEC Tortosa juntament amb la FEDME i l’empresa Top 30 han organitzat la segona prova de la “Copa de España de Escalada de Dificultad”. El rocòdrom municipal de Tortosa ha estat l’escenari i els escaladors catalans han dominat la competició.
La cita va començar dissabte amb la disputa de la prova reservada als sèniors. En categoria masculina, el gran favorit, el català Ramon Julián (GE Manlleu), va fer valer els pronòstics i es va imposar a la resta d’escaladors. El podi, completament català, es va completar amb Marco Jubes (GE Manlleu) i Gerard Rull (CE La Foixarda). Cal destacar també la 11a posició d’Àlex Granados (CM Sant Llorenç), la 13a de David Gambús (Club Escalada i Muntanya Pardinyes) o la 15a de Carlos Catari (GE Manlleu). I molt especialment la 18a de Pol Roca (CE Sant Quirze), la 22a de Chaiyà Garcia (CE Reddis) i de Pol Palau (CM Sant Llorenç) i la 27a de Marc Jiménez (CM Sant Llorenç), tots quatre membres del CTEEC.
Mentrestant, en categoria femenina, Helena Alemán (CM Sant Llorenç) es va endur la victòria, seguida per la també catalana Berta Martín (CM Sant Cugat) i per Sara Aicart. La catalana Marieta Cartró (CEUETL) també passà a la final, on obtingué la 7a posició. Destaquem també la 9a posició de la sub-18 Paula Alsina (GE Manlleu) i la 11a de Leonor Font (Foment Excta. Barcelona).
En la cerimònia d’entrega de premis hem de destacar la presència del director del Consell català de l’Esport, Albert Marco, de l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, del president de la FEDME, Joan Garrigós i el president de la FEEC, Jordi Merino.
ELS JUVENILS TAMBÉ DESTAQUEN
Diumenge va ser el torn de les categories sub-16, sub-18 i sub-20. Una vegada més, es va demostrar el potencial dels nostres escaladors més joves, tots ells integrants del CTEEC. Així, en sub-16, Pau Jover (UE Sabadell) fou 2n i Roger Jiménez (CE Farners) 3r, mentre que Àlex Hernández (CE Berguedà SE) fou 6è. En noies, Marina Valencia (UE Sabadell), Sílvia Burgada UE Sabadell) i Marta Palou (CE Ascensiones Guiadas) van ocupar totes les posicions del podi, per aquest ordre.
En la categoria sub-18, victòria per Chaiyà Garcia (CE Reddis), 3a posició per Marc Jiménez (CM sant Llorenç) i 5a posició per Pol Roca (CM sant Llorenç); Paula Alsina (GE Manlleu) va aconseguir la victòria en sub-18 femenina. Finalment, Pol Palau, aconseguí la 3a posició en la categoria sub-20.
En definitiva, uns resultats impressionants que refermen, una vegada més, el potencial i el talent dels escaladors catalans en l’àmbit estatal.
Tan sols queda una cita per tancar la Copa d’Espanya, que se celebrarà el cap de setmana del 26 i 27 de maig a Barcelona, a les instal·lacions de Climbat La Foixarda.
Podi senior femení i masculí.
Podis juvenils.

Classificació senior                        Classificació juvenil

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *