Excursió: Fredes – Mas del Peraire – Tossal d’en Cervera – Negrell – Font Ferrera – Fredes

4 abril 2011 per uectortosa

Una quinzena d’excursionistes ens hem reunit puntualment al passeig de les bicicletes per desplaçar-mos cap a Fredes. Em sortit de la població en busca del sender que baixa fins a Salt d’en Robert i, que en breu, havíem de deixar. Com ja es massa habitual, les persones que netegen circuits establerts intenten borrar tota sendera que surti del circuit i això ha provocat que l’entrada al sender que porta al Mas de Peraire estés tapada amb fileres de pedres. Un cop superada esta petita dificultat el camí es segueix bé fins al mas. Uns metre més i arribem a la font on fem la primera parada per esmorzar. Ja ben alimentats emprenem la pujada al Tossal d’en Cervera i d’aquí pel crestall fins al Negrell. 

La parada és curta en els dos cims ja que els núvols baixos no ens permeten gaudir de les vistes. Estos mateixos núvols ens fan apretar el pas per arribar a Font Ferrera abans no plogui. Un cop al refugi (tancat) dinem i emprenem l’últim tram de GR abans d’arribar fins a Fredes. Finalment la pluja fa acte de presència, però com sempre sol passar amb estos temps tant canviants, quan ja estàvem tots ben tapats per suportar l’aigua, esta ha parat i no ha tornat a aparèixer. 

Després de 6 hores contant parades ja tornàvem a estar als cotxes i, després d’una (o dos) merescuda cervesa empreníem el viatge de tornada.


By sernur



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *